Wie ben ik?

  1. Home
  2. Wie ben ik?

Ik ben Pascal Klinkenberg, geboren in Tegelen in mijn geliefde Limburg.
Na mijn middelbare schooltijd en vervolgopleiding werkte ik als elektromonteur en assemblagemedewerker in allerlei sectoren in regio Haaglanden.

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik echt wilde heb ik als elektromonteur ontslag genomen en ben zeven maanden duikinstructeur in Griekenland geweest. Daar werkte ik met mensen en langzamerhand ontdekte ik dat het werken voor mensen mijn passie is. Ik herinnerde me toen hoe ik in mijn jeugd actief was in de scouting als leider en bestuurslid omdat ik het leuk vond om me voor mensen te zetten. Alleen wist ik niet in welke vorm.

Ik zocht deze passie als begeleider in woongroepen met mensen met een matig verstandelijke beperking maar mijn passie voor de zorg werd intenser sinds ik als leerling-verzorgende in een zorginstelling voor ouderen ging werken.

Nu ben ik verzorgende IG en zoek naar mogelijkheden om meer voor de oudere zorgvrager te betekenen. Ik wil graag iets extra’s aan de zorg voor ouderen toevoegen en ben sinds 12 mei 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met mijn zorgbureau: Zorg Actief +.

Naast het ondersteunen van de algemeen dagelijkse zorghandelingen en het verrichten van verpleegtechnische handelingen doe ik met mijn veelal dementerende cliënten andere activiteiten buiten de reguliere zorg om : wandelen / rijden met de rolstoel in de natuur. Ik vind het belangrijk dat ouderen naar buiten gaan en genieten van de natuur.

Ook boodschappen doen, bezoek aan musea, begeleiden naar afspraken in ziekenhuizen behoren tot de mogelijkheden en ik merk dat deze activiteiten me een stimulans geeft voor mijn werkzaamheden voor de reguliere zorginstellingen.

Daarom Zorg Actief+ voor Vitaliteit, Plezier en Diversiteit !

Menu