Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Pascal Klinkenberg. Geboren te Tegelen in mijn geliefde Limburg, opgegroeid in het kleine dorpje tussen Venlo en Roermond, Kessel-Eik. Na mijn middelbare school en vervolgopleiding werkte ik als elektromonteur in Limburg en later in regio Haaglanden.

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik echt wilde

Ik was in jaren op zoek naar wat ik echt wilde. Ik heb de sprong naar de zorgsector gewaagd door ontslag te nemen als elektromonteur en ben 7 maanden duikinstructeur in Griekenland geweest. Daar werkte ik met mensen. Ik ontdekte langzamerhand dat werken met mensen mijn passie is. In mijn jeugd was ik actief binnen de scouting als leider en bestuurslid. Alleen wist ik niet hoe ik in mijn werkzame leven me in kon zetten voor mensen. Ik zocht aanvankelijk deze passie als begeleider in woongroepen met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn passie voor de zorg voor mensen werd intenser sinds ik als leerling-verzorgende in een zorginstelling ging werken.

Ik deed de opleiding IG en werk als verzorgende IG en als EVV-er. Ik zocht naar meer mogelijkheden om me voor ouderen in te zetten. Daarom ben ik sinds mei 2016 bij de Kamer van Koophandel met mijn zorgbureau Zorg Actief + ingeschreven.

Naast het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen voor instellingen , de thuiszorg en voor particuliere zorgvragers, ben ik ook particuliere buddy voor ouderen met dementie.

Ik doe o.a.

  • Wandelen
  • Bezoek aan musea
  • Winkels
  • Restaurants

Ook begeleid ik ouderen tijdens bezoek aan huisarts of ziekenhuis. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen en begeleiden van dementerende zorgvragers.

I’m still thinking how to write this interested in contacting me? hire me?